Hírek ...

A boszniai piramisok

Osmanagic, Semir

A Bosznia és Hercegovina szívében található piramis-együttes létezése felkavarta a kedélyeket, mivel a lelet a világtörténelem általunk ismert kezdetét nagy valószínűséggel kitolja.

Sajnos a negatív beállítottságú honi és külföldi ellendrukkerek mellett a lelet olyan országban található, amelyet mindig is könnyű volt manipulálni.

A boszniai Nap-piramis

Az antropológiai genetika által szerzett új ismeretek szerint a barbár szlovén törzsektől származó utódoktól benépesült kicsiny balkáni ország képe helyett Bosznia őshonos lakóinak többsége az illírekkel ered egy törzsből, és 27000 éve folyamatos laknak ezen a helyen. A primitív barlanglakók helyett a történelmi idők kezdetén ebben az országban kövekből rejtélyes gömböket faragó és piramisépítő nép lakott. Európa nagy részét 12500 évvel ezelőtt még jég borította, de Boszniában és az Adriai-medencében már virágzott egy magas-kultúra. A civilizáció tehát nem Közép- és Nyugat-Európából érkezett ide, hanem fordítva: innen - oda.

2006. április közepén "A boszniai Nap-piramis - Régészeti Park" alapítvány elkezdte azon anyagok rendezett begyűjtését, amely alapján bebizonyíthatóvá válik valódi piramisok létezése itt, Európában is. Ebben az évben összesen 200 munkanap van betervezve, három kutatási iránnyal.

A boszniai Nap-piramisban talált, legömbölyített, kézzel megmunkált, hatalmas tartókövek derékszögben illeszkednek egymáshoz. A tartókövek négyesével fekszenek egymás mellett, tipikus építési konstrukcióban, és ez további bizonyíték arra vonatkozóan, hogy emberi alkotásról van szó. Egy másik helyen történt alapos vizsgálat megerősítette, hogy a múltban élt intelligens emberek betonszerű tömböket készítettek azzal a céllal, hogy azok felhasználásával piramist építsenek.

Az egyik földalatti barlangrendszer felderítése is a tervekben szerepelt. A geológusokból, régészekből, barlangászokból, képzőművészekből és bányamérnökökből álló nemzetközi csoport megerősítette, hogy a barlang csatornája egy régi korban készült emberi alkotás, amely sok derékszögben egymást metsző útvonal-találkozással és beépített szellőzéssel rendelkezik. Röviden: ez egy régmúltból itt maradt mérnöki alkotás.

A legfontosabb felfedezés minden bizonnyal az egyik hatalmas méretű homokkőben talált jelcsoport, amelyet emberi kéz vésett ki, és minden bizonnyal az összes európai írás néhány ősjele jelenik meg benne.

Jelcsoport

Információforrás: The Pyramid Case: Between science and ill-disposed opponents - 03.07.2006.
Képek: http://www.bosnian-pyramid.com/gallery.html
http://www.bosnian-pyramid.com/forum/Index

 
<vissza<